Још један корак до кукуруза

Сви пољопривредни произвођачи који су преко Јавног позива остварили право за меркантилни кукуруз као подршку млечном говедарству, а који су преузели потврде о додели меркантилног кукуруза од Пољопривредно саветодавне и стручне службе Ниш, треба да у што краћем року потпишу и овлашћење складиштару за преузимање кукуруза у њихово име.

Служба за пољопривреду Одељења за локални економски развој, пољопривреду и водопривреду позива пољопривредне произвођаче са територије општине Алексинац дођу у канцеларију број 32 Општинске управе како би потписали овлашћење. Од документације је потребно са собом понети потврду и личну карту.

У питању је количина од 550 тона кукуруза за 267 пољопривредниика. Локална самоуправа је организовала превуз кукуруза од Платичева до Алексинца, односно до Бобовишта где је пронађен адекватан магацински простор, а обавеза пољопривредника је да када стигне кукуруз дођу са одговарајућим превозом и преузму га. Иначе, дистрибуција кукуруза треба да буде завршена до краја марта.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 3 =