Још девет одличја за Алексинчане

Чланови Џудо клуба „Алексинац” учестовали протеклог викенда на два такмичења и ризницу трофеја овог спортског колектива, који је недавно обележио деценију постојања и рада, обогатили са девет одличја.

На Првенству централне Србије у Пироту за млађе дечаке идевојчице, Џудо клуб „Алексинац” учествовало је пет такмичара иосвојило четири медаље и четири пласмана на државно првенство.

Сребрно одличје освојио је Петар Стоиљковић (-46 кг), док су бронзане медаље изборили Лав Петровић (-42 кг), Лазар Стаменковић (-60 кг) и Ксенија Павловић (-40 кг).

А на међународном турниру „Раковица” у Београду боје клуба репрезентовало  је  девет такмичара који су изборили пет медаља и два пета места.

Вељко Манојловић се окитио златом у категорији старијих полетараца (до 42 кг). Бронзане медаље освојили су: Лав Петровић (мл. дечаци, до 42 кг), Вук Петровић (ст. дечаци, до 55кг), Ксенија Павловић (мл. девојчице, до 40 кг), и Петра Ристић (ст. девојчице, до 57 кг).

Млади алексиначки џудисти, предвођени тренером Бојаном Станковић, у суботу ће учествовати на Првенству Србије у Београду у конкуренцији млађих дечака и девојчица, а дан касније на међународном турниру „Срећно 2022” у Бору.

Фотографије: ЏК „Алексинац”

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × 5 =