Јефтин одмор на Златибору, пријаве до 15. октобра

Општинска организација инвалида рада из Алексинца је и ове године за своје чланове организовала одмор на Златибору. На овој прелепој планини лане је одмарало 150 Алексинчана, а ове године њих осамдесетак.

− Уз поштовање свих прописаних мера надлежних органа због корона вируса, до сада смо организовали три смене без икаквих проблема. Уз ваучер Министарства трговине, туризма и телекомуникација, пет ноћења у синдикалном одмаралишту Боем на Водицама са исхраном и превозом коштало је 6.500 динара − каже за наш портал Драган Поповић, председник Општинске организације инвалида рада. – Због великог интересовања одлучили смо да органузујемо и четврту смену од 20. октобра. Услови су исти: дакле, пет ноћења, три оброка дневно и превоз до Златибора и назад коштају 6.500 динара, али овога пута без ваучера − додаје Поповић.

Пријаве и уплате примају се до 15. октобра у канцеларији Општинске организације инвалида рада у Алексинцу (Седмог јула 19), сваког радног дана од 8 до 11 сати.

Полазак на Златибор је 20. октобра у 7 сати са платоа испред Дома културе у Алексинцу.


Излети

У зависности од интересовања могуће је организовати једнодневне излете до Дрвенграда на Мећавнику или посету музејско-туристичком комплексу Шарганска осмица − каже наш саговорник.

У близини Водица су и друге занимљиве дестинације: Стопића пећина у селу Рожанство, водопад у Гостиљу, етно-село у Сирогојну и други туристички бисери Златибора.


Насловна фотографија: Архива Алпрес.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven + 4 =