Jedinstvena Srbija

Jedinstvena Srbija i u Aleksincu u koaliciji sa SPS

Jedinstvena Srbije u Aleksincu na predstojećim lokalnim izborima biće na zajedničkoj listi sa Socijalističkom partijom Srbije. To je za naš mediji potvrdio predsednik Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije Goran Petković, izrazivši očekivanje dobrih rezultata i osvajanje više odborničkih mesta. Povećanje nataliteta, dovođenje investitora i stvaranje uslova da mladi ostanu u svojim sredinama su i dalje osnovna programska opredeljenja stranke, ističe Petković.

Jedinstvena Srbija
Koalicioni partneri: lider OO JS Goran Petković i predsednik OO SPS Čedomir Rakić

̶ Mi se spremamo i već smo počeli razgovore sa SPS-om da idemo zajedno, na istoj listi i da budemo u koaliciji. Prošle izbore smo mi napravili malo neke kikseve i propustili smo to što je trebalo da odradimo. Ali evo sada to upravo ispravljamo i bićemo na listi sa SPS-om – kaže Petković.

Jedinstvena Srbija

Sečenjem slavskog kolača Opštinski odbor Jedinstvene Srbije juče je obeležio stranačku slavu. U gostima, pored ostalih, bila im je delegacija SPS-a, koalicionog partnera, ali i predstavnici drugih stranaka među kojima i prvi čovek aleksinačkih naprednjaka i aktuelni predsednik opštine Aleksinac Nenad Stanković.

Jedinstvena Srbija

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

7 + sixteen =