Jedinstvena Srbija

Јединствена Србија и у Алексинцу у коалицији са СПС

Јединственa Србије у Алексинцу на предстојећим локалним изборима биће на заједничкој листи са Социјалистичком партијом Србије. То је за наш медији потврдио председник Општинског одбора Јединствене Србије Горан Петковић, изразивши очекивање добрих резултата и освајање више одборничких места. Повећање наталитета, довођење инвеститора и стварање услова да млади остану у својим срединама су и даље основна програмска опредељења странке, истиче Петковић.

Jedinstvena Srbija
Коалициони партнери: лидер ОО ЈС Горан Петковић и председник ОО СПС Чедомир Ракић

̶ Ми се спремамо и већ смо почели разговоре са СПС-ом да идемо заједно, на истој листи и да будемо у коалицији. Прошле изборе смо ми направили мало неке киксеве и пропустили смо то што је требало да одрадимо. Али ево сада то управо исправљамо и бићемо на листи са СПС-ом – каже Петковић.

Jedinstvena Srbija

Сечењем славског колача Општински одбор Јединствене Србије јуче је обележио страначку славу. У гостима, поред осталих, била им је делегација СПС-а, коалиционог партнера, али и представници других странака међу којима и први човек алексиначких напредњака и актуелни председник општине Алексинац Ненад Станковић.

Jedinstvena Srbija

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 − six =