„Јастребови” стартовали победом

Нову првенствену сезону у Другој регионалној лиги – Исток, кошаркаши Јастреба почели су нс најбољи начин; у лепој кошаркашкој представи са солидном посетом публике на свом паркету савладали су озбиљну и чврсту екипу Куршумлије са 18 поена разлике – 85:67. По четвртинама 24:21, 21:12, 19:14, 21:20.

− Одлично смо отворили утакмицу са три везане тројке и то је у многоме одредило ток меча. Имали су гости одговор, вратили се у егал до краја четвртине, па смо неколико наредних минута имали резултатску клацкалицу. Ипак, до полувремена направили смо двоцифрени вишак − каже Марко Хабе, председник КК Јастреб. − У наставку меча наши играчи су повисили предност на двадесет разлике и та предност је чувана до краја. Минутажа и поени били су добро распоређени а победа је изборена пре свега тимском игром − додаје Хабе.

У наредном колу Јастреб ће у Лесковцу играти против Хисара.


ЈАСТРЕБ: Живковић 15, Тодоровић 8, Микић 3, Васић 9, Мојсиловић 16, Ерор 15, Стевановић 9, Декић, Величковић, Анђелковић 8, Митић, Јеремић 2.


На старту 10 клубова

Ове године у лиги је стартовало 10 клубова. Осим Јастреба, то су још и Борац 016, Хисар и Актавис Академија из Лесковца, Тријумф и Плеј-оф из Ниша, Сокобања, Сврљиг, Куршумлија и Пуста река из Бојника.


Фото: КК Јастреб

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × two =