Изнајмљују се три пословна простора у Житковцу

Општина Алексинац расписала је Оглас за издавање у закуп три пословна простора у Житковцу прикупљањем писмених понуда. Предмет давања у закуп су пословни простори који су у јавној својини, а право учешћа имају сва правна и физичка лица која до 25. маја текуће године поднесу писмену понуду Општинској управи, која спроводи поступак издавања простора.

Први пословни – магацински простор, који се даје у закуп, налази се у улици Горичкој бр.4, површине 105 квадрата и за њега је почетна висина закупнине 90 динара по квадрату, односно најнижа могућа понуђена цена износи 9.450 динара.

Површина другог пословног пословног, у улици Драгољуба Вујића број 21, је 35,56 квадрата, и за њега почетна висина закупнине износи 220 динара по квaдрату, односно најнижа могућа понуђена цена износи 7.823 динара.

Када је реч о трећем пословном простору који се такође налази у улици Драгољуба Вујића број 19, његова површина је 44 квадрата и најнижа могућа понуђена цена износи 9.680 динара.

Пословни простори се могу разгледати сваког радног дана од 11 до 12 часова. Отварање писмених понуда биће 29. маја, у 11 часова и 30 минута, у Скупштинској сали Општинске управе општине Алексинац. 

Детаљне информације о огласу и условима учешћа налазе се на званичном сајту Општине Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 3 =