Изложба показала: Фото клуб Алексинац има будућност

У сали Дома омладине при Центру за културу и уметност, синоћ је отворена још једна изложба и то 9. Клупска изложба фотографија Фото клуба Алексинац, која из године у годину окупља све већи број заљубљеника у фотографију.

За разлику од ранијих година, ове године нема фотографија гостију из других градова, већ се представило 24 аутора из Алексинца и Сокобање, као и један наш суграђанин који живи и ради у Аустралији. Поставку изложбе чини чак 80 фотографија.

‒ Оно што ову изложбу чини значајном јесте и учешће ученика Основне школе „Вожд Карађорђеˮ, који у својој школи имају фото секцију. Фотографије 9. Клупске изложбе су разноврсне, има пејзажа, портрета и различитих композиција и за разлику од ранијих година фотографије су већег формата, свака фотографија је посебно изложена и чини ову изложбу драстично лепшом и боље постављеном него све претходне изложбе Фото клуба Алексинац ‒ рекао је Хаџи Миодраг Миладиновић, мајстор фотографије и председник Фото клуба Алексинац, приликом отварања изложбе.

Ову прилику искористио је Миладиновић и да позове све чланове Фото клуба Алексинац на дружење које ће бити одржавано сваког уторка у Дому културе.

Међу ауторима фотографија и ове године су се нашле колеге из наших редакција, па су тако поред већ редовног учесника Стефана Живковића, своје радове представили и Дијана Боројевић из Алексинца и Кристијан Ђорђевић из Сокобање.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − 1 =