Изабрана Мис мото спорта Србије 2023 у Алексинцу

Како традиција налаже, и ове године је уприличен избор за Мис мото спорта Србије 2023 у Алексинцу, својеврстан избор за Мис Алексинца.

Синоћ је у сали ресторана „Јуниор” и овог пута одржана предновогодишња забава на којој су биране најлепше и најшармантније девојке, а жири није имао нимало лак задатак да између 10 кандидаткиња изабере најлепшу.
Након што су се у три пролаза представиле жирију и публици, први пут у хаљинама, други у купаћим костимима, а трећи пут у моделима Рис-текса, само су нијансе у бодовању одлучивале.
 
За освојених 159 бодова титулу мис Алексинац 2023 понела је Сашка Траиловић из Костолца. Прва пратиља је Марина Гавриловић из Ужица, а само један бод мање имала је друга пратиља Милица Стевановић из Владичиног Хана.
Свој суд је дала и публика, а он се поклопио са мишљењем жирија, па је и ленту Мис публике понела Сашка Траиловић. Топ модел је Александра Марковић из Београда, док је лице године Татјана Златковић из Ниша. Јована Стевановић из Лозовика је понела титулу мис фотогеничности, док је мис осмеха Београђанка Сања Гардовић. Титула мис шарма је отишла у Јагодину Теодори Цанић. Лента за титулу мис стила остала је у нашем граду и њу је понела Софија Стошић. Алексинчанка Милица Милојковић је овом приликом проглашена за мис медија.
 
Након проглашења све девојке су добиле новчане и друге вреде награде многобројних спонзора.

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × one =