Алексинчанима четврто место

У Ћуприји је синоћ завршен турнир у футсалу на коме је учествовала и екипа Метал-промет Милићевић из Алексинца.

У утакмици за треће место Алексинчани су поражени од Метал-пласта из Блаца. Иако је на полувремену било 0:0, Блачани су на крају славили резултатом 6:1. Пре тога, у полуфиналу Метал-промет Милићевић и Хидраулика Матикс у регуларном току играли су нерешено 3:3, а на пенал-рулету срећа је била на страни екипе Хидраулика Матикс која је победила са 6:5. У крајњем скору, Алексинчани су освојили четврто место и новчану награду од 50 хиљада динара.

− Оставили смо добар утисак на овом турниру који се организује већ десет година и окупља тимове из свих крајева Србије. Уз мало више спортске среће, верујем да смо могли да забележимо и бољи пласман. − казао је за наш портал Мартин Ристић, један од чланова алексиначке екипе.

У сенирској конкуренцији, на турниру је учествовало 20 тимова из Београда, Ваљева, Ниша, Крагујевца, Смедерева, Крушевца, Алексинца, Сокобање и других градова.

У екипи Метал-промет Милићевић наступили су: Никола Костић, Душан Богосављевић, Ненад Арсић, Немања Стојаковић, Слободан Јанковић, Александар Лазаревић, Константин Јевремовић, Никола Стојановић, Мартин Ристић, Милош Станковић и Александар Земљак.

Фотографија: Лична архива

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 1 =