I ove godine uskršnji foto konkurs

Udruženje građana „APP Aleksinac”, koji već izvesni niz godina organizuje „Tucijadu”, manifestaciju u okviru Uskršnjih praznika, ni ove godine zbog trenutne epidemiološke situacije neće organizovati takmičenje u tucanju jajima. Kao i prošle godine, najradosniji hrišćanski praznik prigodno će biti obeležen foto konkursom i izborom najlepšeg jajeta i najlepše ukrašene korpice.

Članovi ovog udruženja došli su na ideju da ovaj najradosniji hrišćanski praznik, prigodno obeleže foto konkursom i izborom najlepšeg jajeta i najlepše ukrašene korpice.

Svi zainteresovani učesnici konkursa mogu svoje fotografije ukrašenih jaja i korpi da šalju na mejl adresu appa.aleksinac@gmail.com ili putem Vajbera na 064/145-97-93, najkasnije do ponedeljka 3. maja.

Uz fotografiju treba dostaviti ime, prezime i broj telefona, a sve pristigle fotografije svakodnevno će biti objavljivane na Fejsbuk stranici Udruženja građana APP Aleksinac.

Komisija će 7. maja, pregledati sve fotografije i proglasiti najlepša jaja i najlepše ukrašene korpice, a nakon toga najboljima će biti uručeni pehari, medalje i diplome.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

5 × five =