И ове године ускршњи фото конкурс

Удружење грађана „АПП Алексинац”, који већ извесни низ година организује „Туцијаду”, манифестацију у оквиру Ускршњих празника, ни ове године због тренутне епидемиолошке ситуације неће организовати такмичење у туцању јајима. Као и прошле године, најрадоснији хришћански празник пригодно ће бити обележен фото конкурсом и избором најлепшег јајета и најлепше украшене корпице.

Чланови овог удружења дошли су на идеју да овај најрадоснији хришћански празник, пригодно обележе фото конкурсом и избором најлепшег јајета и најлепше украшене корпице.

Сви заинтересовани учесници конкурса могу своје фотографије украшених јаја и корпи да шаљу на мејл адресу appa.aleksinac@gmail.com или путем Вајбера на 064/145-97-93, најкасније до понедељка 3. маја.

Уз фотографију треба доставити име, презиме и број телефона, а све пристигле фотографије свакодневно ће бити објављиване на Фејсбук страници Удружења грађана АПП Алексинац.

Комисија ће 7. маја, прегледати све фотографије и прогласити најлепша јаја и најлепше украшене корпице, а након тога најбољима ће бити уручени пехари, медаље и дипломе.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven − three =