Хуманитарни концерт у Нишу: Бојан Маровић одушевио публику у Народном позоришту

У Народном позоришту у Нишу синоћ је одржан хуманитарни концерт Бојана Маровића. Овај концерт организовало је Удружење Црногораца Југоисточне Србије у сарадњи са Банком доброчинства како би се прикупила неопходна средстава за лечење оболеле деце.

На конференцији за новинаре пре самог концерта, у име организатора говорио је Милош Паовић, председник Удружења Црногораца Југоисточне Србије који је истакао добру сарадњу са Управом за сарадњу са дијаспором-исељеницима Црне Горе која је одлучила да финансира овај догађај.

− Желели смо да направимо један уметнички програм везан за уметнике из Црне Горе или за уметнике који су пореклом из Црне Горе а живе у Србији. Обратили смо се Бојану Маровићу, који је то са одушевљењем прихватио. Управа за сарадњу са дијаспором-исељеницима Црне Горе је одлучила да буде покровитељ, а ми смо узели учешће организатора. У сарадњи са Банком доброчинства из Ниша смо договорили да сав приход оде њима, а да ће они то расподелити на најбољи начин – рекао је Паовић.

Бојан Маровић је присутан на балканској музичкој сцени скоро две деценије, снимио је три албума и 13 синглова, а публика у Нишу синоћ је имала прилике да слуша неке од његових највећих хитова као што су Теби је лако, Нека те љуби, Бићеш моја, Више те нема и друге.

Велика емоција певача се лако пренела и на публику која је заједно са њим певала у глас хитове који су се низали један за другим и према реакцији посетилаца могло се закључити да се на концерт Бојана Маровића дуго чекало. Концерт је употпуно и наступ чланова легендарне југословенске групе „Лутајућа срца” Споменке Ђокић и Владе Црномарковића, који су се са великим одушевљењем одазвали овом хуманитарном гесту, а које је публика наградила великим аплаузима.

Сем самог прихода од продаје карата, на улазу у Народно позориште је била постављена и кутија где су посетиоци остављали своје добровољне прилоге. Хуманитарка Марина Адамовић, из Банке доброчинства, поручила је да ће средства прикупљена на концерту много значити малишанима који болују од разних болести.

Медијски покровитељи овог догађаја биле су Нишке вести и Радио Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven + 5 =