Голеада за крај, Брђанка вицешампион!

На затварању сезоне у Алексинцу, екипе клубова малог фудбала Брђанка и Бабушница приказале су солидну фудбалску представу.

У првом делу ривали су мање-више били равноправни. У наставку изабраници тренера Милана Ђорђевића преузели су примат и правом голеадом обезбедили високу победу и нова три бода која су им, у крајњем скору, обезбедила вицешампионску титулу.

Дакле, Брђанка је у конкуренцији седам клубова освојила друго место са 28 бодова, док је шампионска титула  Регионалне лиге – група Север припала Озрену из Сокобање са 40 бодова. Сокобањчани су уједно и стекли право да се од наредне сезоне такмиче у вишем рангу – Трећој футсал лиги.


БРЂАНКА – БАБУШНИЦА 9:2 (2:2)

Хала спортова, Алексинац. Судије: Жељко Стоилков (Ал. Рудник), Душан Томић (Г. Пешчаница). Стрелци: 0:1 Миловановић у 2, 1:1 Николић у 11, 1:2 Златановић у 12, 2:2 Николић у 14, 3:2 Јевремовић у 21, 4:2 Јевремовић у 22, 5:2 Јевремовић у 27, 6:2 Голубовић у 27, 7:2 Динчић у 31, 8:2 Арсић у 33, 9:2 Арсић у 36. минуту. Жути картони: Јовановћ, Алић (Бабушница).

БРЂАНКА: ЂОРЂЕВИЋ, ЦВЕТКОВИЋ, АРСИЋ, ЈЕВРЕМОВИЋ, САВИЋ, Динчић, Гојковић, Голубовић, Ловренчић, Милошевић, Ђошев, Николић, Шућур.

БАБУШНИЦА: БЛАГОЈЕВИЋ, АЛИЋ, ЈОВАНОВИЋ, ЗЛАТАНОВИЋ, МИЛОВАНОВИЋ, Николић, Пејчић.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 − eight =