Гол за гол, а онда …

У Руми је на Сретење одиграна утакмица 14. кола Супер Б лиге између рукометашица Руме и Алексинца.

Док су имале снаге Алексинчанке су биле равноправане противнице фаворизованим Румљанкама које не крију амбиције за сам врх табеле, тако да се првих петнаестак минута играло у ритму гол за гол. Међутим, при резултату 7:7, домаће играчице су успеле да стекну предност и одрже је до краја првог полувремена – 11:8.

И у наставку Румљанке су биле боље и на крају заслужено славиле са 28:18. Пораз је могао да буде блажи да су Алексинчанке биле прецизније у извођењу седмераца– од шест досуђених пенала искористиле су два.

За играчицу утакмице прошлашена је Милана Поповић из домаће екипе. По ефикасности у екипи Алексинца истакле су се Анђела Митић и Ива Момчиловић које су противничку мрежу погодиле по пет пута.

После 14 одиграних кола, Алексинац је и даље на 10. месту са шест бодова.

У наредном колу Алексинчанке дочекују тим Металца 2015 из Ваљева.


РУМА – АЛЕКСИНАЦ 28:18 (11:8)

УСЦ Рума. Гледалаца: 200. Судије: Никола Маричић (Крагујевац), Чедо Вранић (Ваљево). Седмерци: Рума 7 (5), Алексинац 6 (2). Искључења: Рума 4, Алексинац 8 минута.

РУМА: Дракула, Вуичић, Маринковић 5, Савић 2, Јелена Вукмирић 4, Шкондрић 2, Ротхпфлуг, Влаисављевић 3, Ђокић 5, Ђукановић 5, Табак 1, Јована Вукмирић 1, Аврамовић, Ђуричков, Поповић.

АЛЕКСИНАЦ: Игњатовић, Стошић, Марковић 2, Митић 5, Јовановић 2, Милојковић, Ђорђевић 1, Трајковић, Живковић, Богосављевић 2, Денић, Радосављевић 1, Павловић, Момчиловић 5.

Играчица утакмице: Милана Поповић (Рума).


Фотографије: Дино Денкић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 3 =