Геронтолошком центру „Јеленац” потребне неговатељице и радници обезбеђења

На списку 30-ак установа социјалне заштите из целе земље у којима ће повремено бити запослени нови радници налази се и Геронтолошки центар „Јеленац” Алексинац. Према подацима са сајта Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, у овој установи на привремено повременим пословима биће ангажовано шест неговатељица и два радника обезбеђења. Како незванично сазнајемо, предвиђено је да на овим радним местима остану током ванредног стања.

‒ Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања омогућило је додатно ангажовање кадрова у свим установама социјалне заштите на територији целе Србије, у циљу обезбеђивања још боље заштите и унапређења услова живота свих корисника који живе у овим установама и истовремено спадају у категорије најугроженијих грађана од заразе вируса COVID-19 – наводе у министарству.

Заинтересовани за посао у „Јеленцу”, који испуњавају критеријуме, пријаве могу послати на мејл gcjelenac@gmail.com.

Како наводе у министарству, у свим установама социјалне заштите у Србији омогућено је додатно запошљавање 199 неговатељица, 53 медицинске сестре, четири медицинска техничара, три лекара и 16 радника обезбеђења.

Списак свих установа налази се на сајту министарства (ОВДЕ), а биће објављен и на сајту Националне службе за запошљавање, додају у министарству.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen − four =