Filmski program: Filmovi za svačiji ukus

Na bioskopskom repertoaru Centra za kulturu i umetnost danas i sutra biće prikazano čak četiri filma: „Patrolne šapeˮ, „Ajvarˮ, „Džumadži: Sledeći nivoˮ 3D i „Zvezdani ratovi: Uspon Skajvokeraˮ 3D.

Najpre će od 16 sati biti prikazan crtani film „Patrolne šapeˮ. „Patrolne šapeˮ su šest herojskih štenaca koje predvodi dečak Rajder. Svaka kuca ima svoj talenat i moć. Oni zajedno pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema. Film će biti prikazan i sutra u istom terminu.

Za 18 sati zakazana je projekcija filma „Ajvarˮ. Vida i Bane su bračni par koji već duže vreme žive u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju i tada zid ćutanja se ruši. Glavne uloge tumače Nataša Ninković i Sergej Trifunović.

Noćni termin (od 20 sati) rezervisan je za najnoviji nastavak kultne sage o Zvezdanim ratovima. Lukasfilm i DŽ.DŽ. Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz daleku galaksiju u filmu „Zvezdani ratovi: Uspon Skajvokeraˮ. Ovaj film je zaključak iskonske snage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi. Film će biti prikazan i sutra u terminu od 20 sati i 30 minuta.

„Džumandži: Sledeći nivoˮ 3D ponovo na veliko platno dovodi već poznate junake Spensera, Fridža, Betani i Martu. Kada jedan od njih ponovo završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u spasilačku misiju. Ulazeći u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši heroji otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igra se promenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu. Film će biti prikazan sutra od 18 sati.

Cena pojedinačnih ulaznica za sve projekcije je 250 dinara.


Repertoar:

Utorak (24.12.):16:00 – „Patrolne šapeˮ, 18:00 – „Ajvarˮ, 20:00 – „Zvezdani ratovi: Uspon Skajvokeraˮ 3D.

Sreda (25.12.): 16:00 – „Patrolne šapeˮ, 18:00 – „Džumandži: Sledeći nivoˮ 3D, 20:30 – „Zvezdani ratovi: Uspon Skajvokeraˮ 3D.


 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four + 14 =