Филмски програм: Филмови за свачији укус

На биоскопском репертоару Центра за културу и уметност данас и сутра биће приказано чак четири филма: „Патролне шапеˮ, „Ајварˮ, „Џумаџи: Следећи нивоˮ 3Д и „Звездани ратови: Успон Скајвокераˮ 3Д.

Најпре ће од 16 сати бити приказан цртани филм „Патролне шапеˮ. „Патролне шапеˮ су шест херојских штенаца које предводи дечак Рајдер. Свака куца има свој таленат и моћ. Они заједно показују да ниједан посао није претежак, ниједно штене није премало и едукују све узрасте о грађанском понашању, друштвеним вештинама и решавању проблема. Филм ће бити приказан и сутра у истом термину.

За 18 сати заказана је пројекција филма „Ајварˮ. Вида и Бане су брачни пар који већ дуже време живе у Стокхолму. Имају успешне каријере, довољно новца за пристојан живот и пса, али немају децу. Вида сумња да Бане у Београду има љубавницу, али о томе ћути. Долазе за празнике у Србију и тада зид ћутања се руши. Главне улоге тумаче Наташа Нинковић и Сергеј Трифуновић.

Ноћни термин (од 20 сати) резервисан је за најновији наставак култне саге о Звезданим ратовима. Лукасфилм и Џ.Џ. Абрамс још једном су удружили снаге како би публику повели на епско путовање кроз далеку галаксију у филму „Звездани ратови: Успон Скајвокераˮ. Овај филм је закључак исконске снаге о Скајвокерима, у коме ће се родити нове легенде и у коме коначна битка за слободу тек следи. Филм ће бити приказан и сутра у термину од 20 сати и 30 минута.

„Џуманџи: Следећи нивоˮ 3Д поново на велико платно доводи већ познате јунаке Спенсера, Фриџа, Бетани и Марту. Када један од њих поново заврши у игри, остатак екипе одлази за њим у спасилачку мисију. Улазећи у Џуманџи како би спасили свог пријатеља, наши хероји откривају да ништа није онако како су очекивали. Игра се променила као и екипа која је завршила у њој. Играчи ће морати храбро да прођу кроз непознате и неистражене пределе од сушних пустиња до снежних планина, како би избегли најопаснију игру на свету. Филм ће бити приказан сутра од 18 сати.

Цена појединачних улазница за све пројекције је 250 динара.


Репертоар:

Уторак (24.12.): 16:00 – „Патролне шапеˮ, 18:00 – „Ајварˮ, 20:00 – „Звездани ратови: Успон Скајвокераˮ 3Д.

Среда (25.12.): 16:00 – „Патролне шапеˮ, 18:00 – „Џуманџи: Следећи нивоˮ 3Д, 20:30 – „Звездани ратови: Успон Скајвокераˮ 3Д.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

8 + eight =