Епидемија продужила рок за летње баште

Актуелна епидемиолошка ситуација успорила је многе активности како у друштвеном тако и у привредном животу. Према објавама на званичном сајту Општине Алексинац Одељење за привреду Општинске управе општине Алексинац је рок за подношење захтева за постављање летњих башти на површинама јавне намене, због тренутне епидемиолошке ситуације, продужило до среде 31. марта 2021. године.

Летње баште се постављају за период од 1. априла до 31. октобра текуће године.

Одобрење се не може издати за период краћи од 6 месеци. Право на закуп јавне површине за летње баште имају само регистровани предузетници за вршење угоститељске делатности, који до 15. марта текуће године имају регистровану делатност у периоду не краћем од месец дана. Такође, прописани су и услови под којима могу бити постављене тенде у појединим деловима града.

Како је саопштено на званичном општинском сајту захтеви се подносе Општинској управи општине Алексинац – Одељењу за привреду, Одсеку за урбанизам, стамбено комуналну делатност и заштиту животне средине. Све додатне информације могу се добити путем телефона 018/809-022 или у канцеларији бр. 19 Општинске управе.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three + 11 =