Домаћински договор за лепшу средину

Да су доследни свему ономе што се договоре на збору грађана, показали су мештани Великог Дреновца који су већ сутрадан, по одржаном састанку, кренули са реализацијом постављених циљева.

У недељу је у овом селу организован збор грађана који је окупио више од 30 мештана, а јуче, у понедељак радили су на рашчишћавању простора око сеоске капеле. На овом збору централна тема била је уређење насељског гробља и реконструкција дотрајале сеоске капеле, као и завршетак уређења три сеоске улице и изградња мобилијара у дечјем парку.

По речима председника Савета МЗ Романа Редкина, руководство Месне заједнце Велики Дреновац ће кроз спој младости и искуства реализовати све поменуте акције комуналне изградње ради обезбеђења бољих услова живота у селу, а очекује се и завршетак путног правца асфалтирањем пута од Великог Дреновца до Суповца.

Иначе, Велики Дреновац се последњих година препознаје резултатима на пољу културног стваралаштва кроз рад Културно-уметничког друштва „Видовдан” и удружења жена „Видовданке”, а не заостају ни у спортском животу кроз учешће младих на Олимпијским сеоским играма Србије.

Фотографије: Драган Јовановић Лера.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 + five =