Доктори са пенал-рулета на треће место

На 17. по реду Ноћном турниру „Сокобања 2023”, који је синоћ завршен у бањи подно Озрена, у утакмици за треће место снагу су одмериле две екипе са подручја алексиначке општине – Доктори из Алексинца и Болеро – Печењара Палиграци из Алексиначког Бујмира.

У регуларном току било је 1:1, а после пенал-серије славили су Доктори са 4:3. У финалу мегдан су поделиле екипе Владан Гета Таурус констракшниз Бољевца и Росуља из Власотинца. Победили су Власотинчани са 7:5 и освојили прво место и новчану награду од 200.000 динара. Бољевчанима је за освојено друго место припало 80.000, а Алексинчани су као трећепласирани награђени са 40.000 динара.

Наградни фонд турнира, дакле, износио је 320.000 динара, а поред новчаних награда, прве три екипе награђене су пехарима, медаљама, дипломама и бројним појединачним и екипним наградама.

Награде су уручили председник општине Миодраг Николић и председник Спортског савеза Александар Фабијан.

На турниру је учествовало 12 екипа из Сокобање, Алексинца, Бољевца, Књажевца, Власотинца и других места.

По одличној организацији, бројним наградама, квалитетним екипама, али и великом интересовању публике која је осам вечери заредом у великом броју пратила утакмице како сениора тако и кадета, Ноћни турнир у малом фудбалу у Сокобањи заслужио је да се нађе у самом врху оваквих манифестација у овом делу Србије.

Под покровитељством општине Сокобања, турнир је организовао Спортски савез.


Освојили четири турнира

Овог лета Доктори су освојили турнире у Доњој Трнави, Прћиловици, Каонику и Алексинцу, у Корману су били други, а у Сокобањи трећи.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen + fourteen =