Добрујевчани 100%

Јуче и прекјуче одигране су утакмице шестог кола Општинске фудбалске лиге.

Лидер јесењег дела шампионата, ОФК Слога из Добрујевца, забележио је и шесту победу заредом. На гостовању у Суботинцу, Добрујевчани су са 1:2 победили Шкриљац из Брадарца са 1:2 (0:1).
Нова три бода укњижили су и фудбалери „Напретак 2012” из Крушја. Они су, као домаћини, у Гредетину са 4:1 победили тим Вукашиновца.

Највећи број голова у овом колу постигли су играчи Полета из Радевца. Гостујући у Мозгову, Радевчани су шест пута затресли мрежу Темпа и победили са 1:6 (0:2).

Полет из Витошевца уписао је нову тројку – у Витошевцу је победио Јединство из Бобовишта са 3:1 (2:0). Изненађење кола приредили су Рутевчани који су на гостовању у Трњану са 1:2 савладали домаћег Борца. Ово је прва победа Рутевца у новом првенству.

На табели води ОФК Слога са максималним учинком од шест победа, односно 18 бодова. Добрујевчани тренутно имају и најбољу гол-разлику, дали су 22, а примили само шест голова, дакле плус 16. На другом месту је „Напредак 2012” са 12 бодова, а даље следе: Црвена звезда и Полет из Витошевца са по 11 бодова, Полет из Радевца има 10 бодова, Шкриљац је на шестој позицији са девет, Борац је седми са пет бодова, Вукашиновац је на осмом месту и има четири бода, Јединство и Рутевац имају по три бода и заузимају девету, односно десету позицију, и на 11. месту је Темпо без бодова.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 + 18 =