ДИС тражи раднике за Алексинац

Познати трговински ланац ДИС расписао је конкурс за неколико радних места за будући маркет у Алексинцу. То показује да ова трговина озбиљно рачуна на алексиначко тржиште. На сајту ове компаније објављен је оглас за директора маркета у Алексинцу и заинтересовани могу да се јаве до 31. августа. За ово радно место потребно је радно искуство и минимум средња стручна школа.

Тренутно је отворен конкурс ове компаније и за још три радна места: пословођа, месар и продавац на одељењу деликатеса. За сва ова радна места потребно је одређено радно искуство и минимум средња стручна спрема. За месара и продавца потребан је трећи степен, а за пословођу четврти степен средње стручне спреме.

Конкурси за ова радна места отворена су до краја августа, а опширније информације заинтересовани могу да сазнају на сајту Компаније ДИС.

Радови на реконструкцији зграде некадашњег дома војске, коју је ДИС купио, почели су 3. августа и њихов завршетак је планиран за 4. новембар ове године.

Извор насловне фотографије: kudaukupovinu.rs

3 коментара

  1. Vec radim u trgovini, ali mi je potrebna promena. Ovo mi lici na dobu priliku za to. Imam cetiri godina radnog iskustva, od prijema robe do unosa iste u kompjuter. Smatram da sam vredna, postena i odgovorna osoba. Ni jedan posao mi nije tezak i voljna sam da naucim nesto novo i ako imam 46 godina.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty + one =