Димић: Указиваћемо да заслужујемо бољу власт од ове

Група грађана „Иван Димић – за бољу општину Алексинац”, која ће у новом сазиву имати своје одборнике, релативно је задовољна резултатом ових избора имајући у виду како кажу „услове под којим су одржани”, који су по мишљењу лидера групе Ивана Димића били неповољни и без услова да се води било каква фер кампања.

– Организација ових избора је била потпуно једностраначка почев од сакупљања потписа до бројања гласова, све је то била организација једне странке. Ми смо нажалост у таквој игри учествовали. Ипак су то били избори и у тим околностима смо постигли резултат какав смо могли – каже Иван Димић уз захвалност грађанима општине Алексинац који су подржали ову листу и тиме показали да желе неку врсту промене. 

Димић још и каже да ће поштовати већинску вољу бирача, али да ће бити глас у парламенту који сматра да у овом граду треба другачије радити него што то чини актуелна власт.

– Нажалост резултати ових избора показују да већина грађана општине Алексинац не мисли тако, па ћемо ми поштовати грађане, али бићемо глас који и даље мисли да у овом граду треба другачије радити и да заслужујемо бољу општину од ове у којој живимо – поручио је први на листи и одборник у наредном скупштинском сазиву. 

Ова група грађана са освојених 1.345 гласова имаће највероватније два представника у алексиначкој скупштини.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 + 5 =