Девети баскет меморијал ”Мића Пројовић” у недељу

Алексинац ће и ове године бити једна од станица Рода 3х3 баскет каравана.Баскеташки спектакл, на који алексиначки љубитељи ”игре под обручима” годинама долазе у великом броју, одржаће се у недељу 28.јула са почетком у 12 часова, на теренима спортског центра ”Таш” у Алексинцу.

  • Такмичење ће се одржати у сениорској и јуниорској категорији, а турнир ће и ове године бити квалификациони за завршну смотру ”Рода 3х3” државног првенства које ће се одржати у Београду. – истиче Радмило Мојсиловић, организатор меморијала.

Мојсиловић подсећа да ће, како је то био случај и претходних година, меморијални турнир ”Мића Пројовић” и у недељу бити хуманитарног карактера.

  • На турниру ће бити доста пратећег програма. Како је то ираније био случај, и сада ће се играти ревијални баскет сусрет и овом приликом ће се доделити поклони Дому за децу без родитељског старања.

Према осталим информацијама које смо добили од организатора турнира, такмичење ће бити и интернационалног карактера, с обзиром да је свој долазак најавила и екипа из суседне Бугарске. Такође, за очекивати је да се на терену у Алексинцу појави и познато лице из света кошарке, на чему организатор увелико ради.

 

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen − 8 =