Децо, ви сте будућност ове општине

За најуспешније ученике завршних година основних и средњих школа, носиоце Вукових диплома и освајаче једног од прва три места на републичким такмичењима, данас је у великој сали Дома културе одржана традиционална свечаност на којој су им уручене награде Општине Алексинац.

Након петнестоминутног уметничког програма, а пре поделе књига, присутнима се обратио председник општине Алексинац Далибор Радичевић.

− Децо, ви сте будућност ове општине. Трудите се да израстете у добре и квалитетне људе. Данас се налазите на једној од прекретница шта даље, ја верујем у вас да ћете изабрати праву ствар − рекао је између осталог председник општине Далибор Радичевић током обраћања присутнима.

Ове године награђено је 13 ученика генерација којима су, поред комплета књига, припале и новчане награде. Основци су награђени са по 15.000, а средњошколци са 20.000 динара. Ове године из школа са територије наше општине изашла су 83 носиоца Вукове дипломе, а 34 ученика су остварила запажене резултате на републичким такмичењима.

Више фотографија са доделе биће објављене на Фејсбук страници Радио Алексинца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 3 =