Дебакл Брђанке, Звезда одустала

У 13. колу Треће лиге – Исток, футсалери Клуба малог фудбала Брђанка из Алексинца гостовали су лидеру првенства и бившем прволигашу, Јастрепцу из Блаца.

Алексинчани су на меч отпутовали са петорицом играча и доживели дебакл – поражени су са 8:1.

Са пет победа и седам пораза Брђанка је тренутно пласирана на седмо место са 14 бодова, a у наредном колу дочекују тим Радника из Сурдулице.

***

Клуб малог фудбала Звезда из Горњег Љубеша одустао је од такмичења у Регионалној лиги – Југ, што значи да ће сви резултати овеекипе бити обрисани. Звезда је, иначе, основана 2022. године, када је и почела да се такмичи у Регионалној лиги – група Север у којој је на крају сезоне заузела осмо место са 15 бодова.

У Регионалној лиги – Југ успешно се такмичи КМФ Доктори фудбала из Доњег Адровца којиу овом тренутку заузима високо треће место са 13 бодова. 


ЈАСТРЕБАЦ – БРЂАНКА 8:1 (5:1)

Спортска хала „Чика Душко Јовановић”, Блаце. Судије: Александар Ранђеловић, Предраг Христов. Стрелци: 1:0 Вулетић у 3, 2:0 Лапчевић у 4, 3:0 Лапчевић у 6, 4:0 Благојевић у 7, 5:0 Јозић у 8, 5:1 Станковић у 20, 6:1 Лапчевић у 28, 7:1 Јозић у 38, 8:1 Лапчевић у 40. минуту.

ЈАСТРЕБАЦ: ЋИРКОВИЋ, МИЛИВОЈЕВИЋ, УРОШЕВИЋ, ВУЛЕТИЋ, ПАВЛОВИЋ, Чолић, Јозић, Стојковић, Благојевић, Лапчевић, Ваљаревић.

БРЂАНКА: ПЕТКОВИЋ, СТЕВИЋ, НИКОЛИЋ, СТАНКОВИЋ, ПЕЈКОВИЋ.


Насловна фотографија: Феjсбук КМФ Јастребац Блаце

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × three =