Да ова година буде боља него прошла

После паузе због новогодишњих и божићних празника, чланови Карате клуба Шуматовац наставили су са уобичајеним активностима.

− Први пут у Новој години окупили смо се 9. јануара и договорили се да се тренинзи одржавају четири пута недељно, и то за млађу групу понедељком и средом од 18 до 19.30 и за старију групу уторком и петком од 19.30 до 21 сат − каже Дејан Вуксановић, председник клуба. – Жеља нам је да у овој години учествујемо на више такмичења и забележимо боље резултате него лане, наводи наш саговорник и додаје да су прошле године такмичари Шуматовца на два првенства и два међународна турнира освојили укупно 29 медаља, односно 11 златних, 12 сребрних и шест бронзаних. – На овим турнирима наша такмичарка Хана Ранђеловић је у категорији млађих пионирки (узраст до осам година), у катама појединачно, освојила четири медаље. Због тога смо упути предлог Спортском савезу општине да она буде проглашена за најбољу спортискињу у категорији младих спортиста до 12 година − истиче Вуксановић.

Иначе, при крају прошле године у клубу је приређена свечаност на којој се појавио и Деда Мраз са врећом пуном поклона. Његов долазак деца су пропратила циком, вриском и огромним одушевљењем. У улози омиљеног лика са белом брадом одлично се снашао секретар клуба, Небојша Марковић Бонде.

Фотографије: КК Шуматовац

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 + 4 =