Брђанка почиње припреме

Припреме за наставак првенства у Регионалној лиги – група Север, футсалери Клуба малог фудбала Брђанка почеће у понедељак, 25.јануара. Прозивка и први тренинг одржаће се у Хали спортова у Алексинцу.

Милан Ђорђевић, председник КМФ Брђанка

− Доста је времена прошло откад је првенство прекинуто због корона вируса, па смо се ужелели тренинга и утакмица. У наредних месец дана два до три пута недељно тренираћемо у Хали спортова и оближњој балон сали − каже Милан Ђорђевић, председник Брђанке. – На списку су 22 футсалера, међу којима је и седморица новајлија. Овакав фонд играча би требало да нам омогући бољу ротацију на утакмицама у наставку првенства − додаје Ђорђевић.

Новајлије у тиму Брђанке су Јанко Радојевић, Мирко Пендо, Славко Савић и Милош Николић, некадашњи играчи КМФ Крушевац, Андрија Илић је дошао из новосадског КМФ Танго, Милан Тасић из КМФ Алексинац 2015 и Стефан Вукић из Добрујевца.

Док не почне пролећни део шампионата, Брђанка би требало да одигра три утакмице из јесењег дела првенства, и то у Белој Паланци против Бабушнице и у Мајданпеку против Минерса, док би на свом паркету угостила сокобањски Озрен.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

6 + twelve =