Брђанка нишани виши ранг

Пре неколико дана футсалери Брђанке почели су припреме за други део првенства у Регионалној лиги – група Север. На окупу је петнаестак играча који два пута недељно раде под надзором искусног играча Петра Спасића.

− Тренирамо понедељком и петком у Хали спортова − каже председник клуба Милан Ђорђевић. − За сада нико од наших футсалера није изразио жељу да промени средину, а што се новајлија тиче желимо да екипу појачамо довођењем двојице играча. План је да у наредних месец дана интензивно радимо како бисмо што спремније дочекали други део првенства. Наше амбиције и у наставку исте су као и на старту првенства – пласман у виши ранг − додаје Ђорђевић.

Брђанка зимује на другом месту са 19 бодова, односно са шест победа и по једим ремијем и поразом, уз гол-разлику 51:28. У клубу верују да заостатак од једног бода у односу на лидера првенства, екипу Тимока 2013 из Зајечара, могу да надокнаде и да се на крају оките шампионском титулом која би им омогућила пласман у виши ранг.

Према распореду, први меч у пролећном делу првенства Брђанка ће играти 26. фебруара у Алексинцу против Расадника из Великог Шиљеговца.

Фотографије: КМФ Брђанка

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 + 2 =