Браво, Алексинчани: Са лајковачке пруге 11 медаља!

У организацији Српске карате уније, у Лајковцу је јуче одржан „Трофеј Уније”, на коме су проглашени најбољи клубови и такмичари у 2022.години. Карате клуб „Шуматовац” из Алексинца и његови такмичари учествовали су на овој манифестацији и остварили одличне резултате – освојили су11 медаља и то три златне, три сребрне и пет бронзаних.

У категорији јуниора, односно јуниорки признања су добили Емина Младеновић и Стефан Стојановић. Емина је награђена за посебне резултате и освојену сребрну медаљу на 14. Светском првенству које је ове године одржано у Београду, а Стефан као најуспешнији такмичар  у категорији јуниора у 2022.години.

И на овом такмичењу њих двоје су сјајним резултатим потврдили да су ова признањаотишла у праве руке. Тако је Емина својој богатој колекцији трофеја додала још пет одличја (по две златне и бронзане и једну сребрну медаљу), док је Стефан изборио једну сребрну и две бронзане медаље.

Да кренемо редом.

На „Трофеју Уније” златне медаље у катама освојили су: Емина Младеновић, у катама појединачно, и ката тим „Шуматовац 1” у коме су биле Емина Младеновић и две Милице – Јовановић и Миловановић. У борбама, у категорији сениора, најсјајнијим одличјем окитио се Никола Ристић.

Сребрне медаље у катама појединачно припале су Милици Јовановић и Стефану Стојановићу, док је у борбама, у категорији јуниорки до 57 килограма, ово одличје освојила Емина Младеновић.

Бронзане медаље у катама избориле су Хана Ранђеловић у појединачном пласману и Емина Младеновић у апсолутној категорији. У борбама бронза је припалаСтефану Стојановићу и то у категорији јуниора и апсолутној категорији и Емини Младеновић у апсолутној категорији.

Стимулативне медаље за учешће добили су Лана Николић, Ленка Раденковић и Јефимија Стевановић.

Дејан Вуксановић, председник и један од тренера Карате клуба „Шуматовац”, изразио је задовољство због постигнутих резултата и најавио скорашње полагање испита за појасеве.

Фотографије: Карате клуб „Шуматовац”

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten + twelve =