Stonitenis

Борани и Лужница бољи од Шуматовца

Стонотениски клуб Шуматовац из Алексинца био је током викенда домаћин два интересантна турнира у стоном тенису.

У суботу су у Хали спортова одигране утакмице петог кола Квалитетне лиге Стонотениског савеза централне Србије. Стонотенисери Шуматовца одмерили су снаге са Купером из Бора и претрпели пораз од 4:2. Боје алексиначког тима бранили су: Алекса Рајковић, Небојша Китић и Милан Вуковић. Овим је завршен први део такмичења у коме је титулу јесењег шампиона освојила екипа Бора са осам бодова, док је Шуматовац на петом месту са пет бодова, колико има и Купер на четвртој позицији.

Дан касније, дакле у недељу, у Хали спортова надметале су се стонотенисерке у склопу Друге лиге – група Југ. Екипа Шуматовца, коју су чиниле Јована Адамовић, Софија Стојановић и Јана Адамовић) изгубила је од Лужнице из Бабушнице са 4:0. Алексинчанке су тренутно на последњем, осмом месту са шест бодова.

И утакмице наредног, 9. кола Друге лиге – Југ одиграће се у Алексинцу, и то у суботу 18. децембра.


Изгубили од Напада

Стонотенисери Језера из Бовна (екипа у саставу: Милош Антонијевић, Милош Ђорђевић, Добрица Адамовић), који се такмиче у Регионалној лиги А3, у недељу су у Крушевцу поделили мегдан са екипом Стонотениског клуба Напад из града под Багдалом. Крушевљани су славили са 4:0.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven − four =