Богат програм на Дану отворених врата

Сваке године, обично око Младенаца, алексиначка Основна школа „Вожд Карађорђе” широм отвара своја врата за малишане који ће од јесени сести у школске клупе. Дан отврених врата у „Вожду” одржан је јуче и ово је била прилика да после доста рада, труда, залагања, дружења са предшколцима крунишу све оне активности „Четвртком у Вожду”.

У одржавању ове својеврсне манифестације нису учествовали само наставници и ученици ове школе, или само родитељи предшколаца и предшколци, него и њихови садашњи родитељи који су узели активно учешће у активностима и много ђака са жељом да покажу да је за њих Дан отворених врата славље.

− Дан отворених врата и приказ активности и радионица, наставног програма, поступака, понашања је за „Вожд” сваки дан, али је Дан отворених врата посебан дан, јер је то наше славље, могућност да примимо госте, да покажемо најуобичајније активности, да они поразговарају са нашим ученицима и родитељима и просто у једној размени искуства и енергије припремимо и родитеље и предшколце на оно што их очекује. Све их очекује посвећен рад, пријатељска подршка, стручно вођење и потпуна преданост деци и активностима које су усмерене на њихов вишеструки развој − рекла је Маја Радоман Цветићанин, директорка ове образовне установе.

У овој школи су задовољни интересовањем малишана за упис и очекују да ће уписати онолико првака колико је довољно да одељења не буду препуна, да имају довољно могућности да раде и да се посвете сваком детету. Наравно, напомињу да су врата отворена за све и радују се сваком предшколцу који ће обогатити њихову породицу.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 − thirteen =