Богат филмски програм: Холивуд, „добри момциˮ и Краљ лавова

Љубитељи филмова данас и сута биће у прилици да погледају нека до најновијих остварења. На програму Центра за културу и уметност наћи ће се „Краљ лавова 3Дˮ, „Паклене улице: Хобс и Шоˮ и „Било једном у… Холивудуˮ.

Данас у 16 сати и 15 минута биће приказана нова Дизнијева верзија приче о Симби – краљу лавова. Борба за краљевство обележена је издајом, трагедијом и драмом која се завршава изгнанством Симбе из краљевства лавова. Симба ће уз помоћ својих нових, необичних пријатеља морати да нађе начин да одрасте и врати оно што му по рођењу припада а то је титула Краља лавова. Филм ће бити приказан у 3Д техници, синхронизован на српском.

Филм ће такође бити приказан и сутра у терминима од 16 сати и 15 минута и 18 сати и 30 минута, с тим што ће последња пројекција бити титлована.

За 18 сати и 30 минута (данас) заказана је пројекција најновијег филма из серијала „Паклене улицеˮ. Овога пута у главној улози наћи ће се два „непријатељаˮ, Лук Хобс, агент тајне америчке дипломатске службе (Двејн Рок Џонсон) и Декард Шо, одметник, бивши оперативац елитних британских снага војске (Џејсон Стетам). Они морају своју нетрпељивост да оставе по страни и заједничким снагама зауставе најновију претњу по човечанство, сајбер-генетског анархисту Брикстона (Идрис Елба). Улоге тумаче и Ванеса Кирби, Хелен Мирен, Еиза Гонзалез и Рајан Рејнолдс.

Ноћни термин од 21 сат (данас и сутра) резервисан је за најновије остварење Квентина Тарантина који нам доноси причу о дешавањима у Холивуду, причи о једном глумцу и његовом двојнику коју покушавају да нађу своје место „под сунцемˮ у филмској индустрији. Главне улоге тумаче: Леонардо ДиКаприо, Бред Пит, Марго Роби, Ал Паћино, Лук Пери и многи други.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 − eight =