Биоскоп ЦКУ: У понедељак Хероји Халијарда

На биоскопском репертоару Центра за културу и уметност Алексинац овог понедељка, 23. октобра, наћи ће се два нова филма – најновије домаће остварење Радоша Бајића „Хероји Халијарда” и за најмлађе посетиоце биоскопа филм „Патролне шапе: Моћни”.

„Хероји Халијарда” нас воде у пролеће 1944. године. У тренутку завршнице Другог светског рата, у једном српском селу у току је највећа појединачна акција спасавања америчких и савезничких пилота у историји светског ваздухопловства, позната као „Операција Халијард”. Режију потписује Радош Бајић, а главне улоге тумаче Жарко Лаушевић, Петар Божовић, Нела Михаиловић, Никола Ракочевић, Радован Вујовић и Стивен Вилијам Мур.

Приказивање овог филма заказано је за 20 часова

За најмлађе посетиоце издвојена је премијера синхронизованог анимираног филма „Патролне шапе − Моћни” у понедељак, 23. октобра, у 18 часова. Чејс, Маршал, Рабл, Скај и остали спремају једну невероватну авантуру.

Када се магични метеор спусти у Град пустоловина, ПАТРОЛНЕ ШАПЕ добијају супермоћи и постају МОЋНЕ КУЦЕ!

За Скај, која је најмања у њиховом тиму, нове моћи су остварење снова. Али, ствари ће постати лоше када Хамдингер, њихов највећи непријатељ, побегне из затвора и удружи се са лудим научником, како би украо супермоћи за два зликовца. Док судбина Града пустоловина виси о концу, Моћне Куце морају да зауставе зликовце пре него што постане касно, а Скај ће морати да научи да чак и они најмањи могу да направе највећу промену.


Р Е П Е Р Т О А Р:

 

Понедељак − 23. октобар:

18 сати – Патролне шапе: Моћни
20 сати – Хероји Халијарда

 


Цена појединачне улазнице износи 350 динара.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × 3 =