Биоскоп ЦКУ: Сутра „Крцко Орашчић”, следећег викенда „Недеља”

На биоскопском репертоару Центра за културу и уметност налази се најновији цртани филм „Крцко Орашчић и магична флаута”, који ће бити приказан сутра у четвртак, 1. фебруара, у терминима од 16 и 18 часова.

На Бадње вече, млада девојка Марија пожелеће да се врати у детињство и жеља ће јој се неким чудом остварити. Она се смањује на величину својих старих играчака које ће том приликом оживети. Дрвени лутак Крцко Орашчић се претвара у прелепог принца Ђорђа, кога је у дрвену лутку тужног лица претворила зла краљица пацова. У овој божићној авантури Марија, Ђорђе и њихови пријатељи играчке кренуће на пут у чаробну Земљу цвећа са циљем да спасу свет од злих људи пацова. Филм је синхорнизован на српски језик и цена улазнице за пројекцију овог филма износи 350 динара.

Овдашњу публику очекује и приказивање филма „Недеља”, који прати живот једног од најомиљенијих певача на овим просторима, Џеја Рамадановског. Филм је инспирисан истинитим догађајима, доноси причу о Џеју из најраније младости па све до великог успеха који је остварио. Иако није имао лако детињство, које је провео углавном на улици или у поправном дому. Џеј је успео да заузме своје место на музичкој сцени и кроз песме постане део живота многих. Главне улоге тумаче Хусеин Алијевић, Марко Јанкетић, Стефан Вукић, Алексеј Бјелогрлић, Ален Селими и други.

Пројекције филма „Недеља” заказане су за 10. и 11. фебруар у терминима од 18 часова и 20 часова и 30 минута. Цена улазнице износиће 400 динара.


Р Е П Е Р Т О А Р:

Четвртак − 01. фебруар:

16 сати – „Крцко Орашчић и магична флаута”
18 сати – „Крцко Орашчић и магична флаута”

Субота/Недеља – 10. и 11. фебруар:

18 сати – „Недеља”
20 сати и 30 минута – „Недеља”


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

7 + eight =