Apel: Ne lomite sprave i ne dovodite kućne ljubimce

Predškolska ustanova „Lane” uveliko radi po Novim osnovama programa „Godine uzleta” u koji su podjenako uključeni i deca, roditelji i radnici ustanove. U skladu sa tim uredili su prostore vrtića, odnosno holove, radne sobe i dvorište.

Kako bi sačuvali te uređene prostore, a deca imala što više mesta za igru mole roditelje da svojim savetima utiču na decu (posebno školskog uzrasta) da ne lome i uništavaju sprave u dvorištu u toku poslepodneva i večeri, posebno u centralnom objektu u Mišićevoj, gde se uništavanje konstantno dešava.

Takođe, iz ove obrazovne ustanove apeluju na građane koji stanuju u blizini vrtića u Mišićevoj da ne dovode svoje kućne ljubimce u dvorište, kako ne bi vršili nuždu po betonu i travi, jer to je prostor za igru dece.

Iz Predškolska ustanova „Lane” mole komšije i sugrađane da ih podrže u zajedničkim nastojanjima da stvore što više mogućnosti i priliku za učenje, igru i straživanje dece.

Jedan komentar

  1. Kamere snimiti pa lepo sve one koji lome da plate i da se kazne radom u komunalnom preduzecu i na ciscenju svih divljih deponija. Jednostavno i efikasno resenje. A da kazna i za roditelje a i za vlasnike kucnih ljubimaca. I eto dobrobiti za sve – deca imaju cisto i opremljeno igraliste a budale se nauce redu i kulturnom ponasanju.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

twenty − 8 =