Апел: Не ломите справе и не доводите кућне љубимце

Предшколска установа „Лане” увелико ради по Новим основама програма „Године узлета” у који су подјенако укључени и деца, родитељи и радници установе. У складу са тим уредили су просторе вртића, односно холове, радне собе и двориште.

Како би сачували те уређене просторе, а деца имала што више места за игру моле родитеље да својим саветима утичу на децу (посебно школског узраста) да не ломе и уништавају справе у дворишту у току послеподнева и вечери, посебно у централном објекту у Мишићевој, где се уништавање константно дешава.

Такође, из ове образовне установе апелују на грађане који станују у близини вртића у Мишићевој да не доводе своје кућне љубимце у двориште, како не би вршили нужду по бетону и трави, јер то је простор за игру деце.

Из Предшколска установа „Лане” моле комшије и суграђане да их подрже у заједничким настојањима да створе што више могућности и прилику за учење, игру и страживање деце.

Један коментар

  1. Kamere snimiti pa lepo sve one koji lome da plate i da se kazne radom u komunalnom preduzecu i na ciscenju svih divljih deponija. Jednostavno i efikasno resenje. A da kazna i za roditelje a i za vlasnike kucnih ljubimaca. I eto dobrobiti za sve – deca imaju cisto i opremljeno igraliste a budale se nauce redu i kulturnom ponasanju.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 − 1 =