АЛЕФ се сели у Завичајни музеј: Вечерас Мина, током викенда представе

Алексиначки летњи фестивал (АЛЕФ) све више узима замах и вечерас почиње са програмом намењеним одраслој публици. На позорници у дворишту Завичајног музеја од 20 часова своје вече има позната глумица Мина Лазаревић.

Пре свог вечерашњег наступа Мина је објавом на друштвеним мрежама позвала Алексинчане и њихове госте на дружење, следећим речима:

‒ Добар дан драги Алексинчани. Ја сам Мина Лазаревић и у петак, 17. јуна, у 20 часова у Завичајном музеју, то јест у дворишту Завичајног музеја певаћу вам најпознатију, и најлепшу филмску музику, страну и домаћу. Дођите да певамо, да се дружимо и да уживамо заједно.

У суботу, 18. јуна, на истом месту и у истом термину очекује нас стендап комедија „Све је било музика и смехˮ. Другог дана викенда у недељу, 19. јуна, у дворишту Завичајног музеја од 20. часова нас очекују Владан и Кристина Савић у кабареу „Брак уствари љубав“. Владан је широј публици познат у улози Ивана у популарној тв серији „Игра судбинеˮ.

Представа „Брак уствари љубавˮ настала је на темељу кабареа „Како разумети Србеˮ, који се јако дуго са успехом изводио на сцени Позоришта на Теразијама и који је доживео велики број извођења. Ова позоришно-кабаретска представа се бави љубавно-брачним животом једног пара, узлетима и падовима брачног живота, уз идеју да ништа није тешко и немогуће ако постоји права љубав и ако се на брак гледа као на тим који све постиже ослањајући се на саиграча. Кабаре обилује мноштвом уживо отпеваних музичких нумера тако да се, на моменте, може осетити права концертна атмосфера.

Организатор АЛЕФ-а је Центар за културу и уметност Алексинац, под покровитељством Општине Алексинац. Улаз за наведене догађаје је бесплатан.

У понедељак фестивал се враћа најмлађима и тада је за 19 часова заказана, на платоу испред Дома културе Ликовна радионица на отвореном, док је организатор за уторак на истом месту и у исто време најавио програм изненађења за децу.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × 3 =