Radovi u Voždu

Радови у „Вожду” до краја године

Иако су почели са месец дана закашњења, радови на реконструкцији и адаптацији зграде Основне школе „Вожд Карађорђе” одвијају се предвиђеним темпом, па се очекује да ова школа потпуно ново рухо добије до краја године.

Према речима директора школе Милана Вељковића, у крилу зграде које је обухваћено првом фазом адаптације, завршени су електро радови а по завршетку молерских, уследиће постављање подова и замена столарије. Уколико се настави овом динамиком, Вељковић очекује да комплетна санација буде завршена у предвиђеном року, до средине децембра. Ову инвестицију вредну 62 милиона динара, финансира републичка Влада.

Актуелни радови условили су да ученици од петог до осмог разреда ове осмолетке школску годину започну у просторијама Алексиначке гимназије.

Milan Veljković
У новонасталој ситуацији ми нисмо имали других решења него да уз сагласност ресорног министарства и Скупштине општине, наставу организујемо у послеподневним сатима у згради гимназије – каже Вељковић и наглашава да су се ученици потпуно адаптирали на нове услове што ће допринети да се наставни процес успешно заврши у првом полугодишту.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty + ten =