Sportski

„Последњи воз” за о(п)станак

Шампионат фудбалера у Зони Исток и Окружној лиги ближи се крају. И док се победници одавно знају, велика неизвесност је око тога које ће се екипе селити у нижи ранг. Зато ће и овог викенда многи клубови који се налазе у зони испадања покушати да освоје бодове и ухвате „последњи воз” за опстанак.

У Зони Исток у недељу се играју мечеви претпоследњег, 29. кола. Од 17:30 Моравица у Суботинцу дочекује Сврљиг, а Рудар Алпос у Белотинцу игра против Наших крила.

Два кола пре краја, Моравица и Рудар Алпос имају по 35 бодова и заузимају 10, односно 11. место, а то значи да су им бодови преко потребни.

Завршава се такмичење у Округу

Утакмицама 30. кола у недељу се завршава првенство фудбалера у Окружној лиги.
Од 17:30 састају се:

у Алексинцу: ПалилулаМоравац из Заплањске Топонице,
у Корману: СлогаРаднички из Чапљинца,
у Мезграји: Јединство (Грејач) – Наисус (Рожина),
у Батушинцу: МладостЦрвена звезда (Г. Љубеш), и
у Доњој Расовачи: Расовача Морава (Житковац).

У недељу такмичење у риболову…

Међународно куп такмичење у спортском риболову, које 11. пут заредом организује Организација спортских риболоваца „Бистро” из Алексинца, одржаће се у недељу на Бованском језеру од 7 сати.
Куп се организује у оквиру обележавања 5. јуна – Дана општине.

… и турнир у стоном тенису 

Sportski

Поводом Дана општине у недељу ће се одржати Појединачно такмичење у стоном тенису. Како је најављено, на турниру ће учествовати играчи рођени 2004. године и млађи из пет клубова, и то: Хајдук Вељко из Неготина, Озрен из Сокобање, Металац из Краљева, Језеро из Бовна и Шуматовац из Алексинца, који је и организатор турнира.

За победнике су обезбеђене медаље, пехари и дипломе, а за све учеснике захвалнице. Турнир ће бити одржан у сали Алексиначке гимназије од 9 сати.

 

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − eight =