OK Aleksinac

Praznični vikend u znaku sporta

KOŠARKA

U sklopu 6. kola Druge lige Srbije, košarkaši Napredak Bosforusa sutra gostuju Novom Pazaru. Rivali imaju po sedam bodova, s tim što je Novi Pazar na devetom, a Napredak na 10. mestu.

Košarkaši Jastreba, koji su sinoć na svom parketu poraženi od ekipe Dimitrovgrada sa 68:91, igraju sutra u Nišu protiv istoimene ekipe. Reč je o utakmici sedmog kola Prve međuregionalne lige – Istok.

RUKOMET

Rukometaši Aleksinca sutra dočekuju ekipu BSK Heba iz Bujanovca, u okviru sedmog kola Prve lige – Istok. Meč se igra od 19 sati u Hali sportova.

rukomet

ODBOJKA

U petom kolu Druge lige – Istok, odbojkašice Aleksinca u nedelju će ugostiti ekipu Pirota. Utakmica je na programu od 16 sati u Hali sportova.

FUDBAL

Derbi 13. kola Zone Istok igra se u Subotincu između fudbalera Moravice i Šarbanovca. Rivali imaju po 21 bod, a zbog lošije gol-razlike Moravica je na četvrtom, a Šarbanovac na drugom mestu. Utakmica se igra u nedelju od 13:30 sati.

Istog dana, naš drugi zonaš, Rudar Alpos, gostuje Hajduk Veljku.

U Nišavskoj okružnoj ligi ovog vikenda na programu su mečevi 13. kola. Komšijski derbi u Žitkovcu između Morave i Jedinstva iz Grejača igra se u nedelju od 13:30 sati. Istog dana i u isto vreme Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša u Trnjanu će podeliti megdan sa Moravcem iz Čečine. Ekipa Sloge iz Kormana putuje u Kočane, gde će igrati sa Radničkim, dok će Palilula u Čapljincu odmeriti snage sa tamošnjim Radničkim.

Reč-dve i o utakmicama 12. kola Opštinske lige.

Sutra od 13:30 u Aleksincu se sastaju OFK Napredak 1929 i Polet iz Vitoševca. U isto vreme u Gredetinu će igrati Napredak 2012 iz Krušja i Jedinstvo iz Bobovišta, a u Radevcu Polet i Tempo.

U nedelju od 11 sati rivali su: OFK RutevacBorac, RatarVukašinovac i OFK DraževacŠkriljac. Od 13:30 igraju se još dve utakmice i to: JastrebacOFK Sloga i PobedaGredetin.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

5 + 18 =