Naslovna, 28.9.18.

Duel prvog i poslednjeg

Mečevima sedmog kola ovog vikenda nastavlja se šampionat fudbalera u Zoni Istok.

U nedelju od 15:30 sati na stadionu na Aleksinačkom Rudniku sastaju se Rudar Alpos, ekipa koja je trenutno na samom dnu tabele i lider prvenstva, Timočanin iz Knjaževca. Istini za volju, u aktuelnom prvenstvu „rudarima” malo toga polazi za nogom, jer su u prvih šest kola osvojili samo bod, dok su gosti izborili 16 bodova.

Naš drugi zonaš, Moravica iz Subotinca, gostuje Orljanu.

OFK Napredak igra derbi sezone

Derbi sezone, koji će možda odlučiti i ko će biti jesenji šampion, igra se u nedelju u Rasovači između istoimenog tima, koji je trenutno na liderskoj poziciji, i OFK Napretka 1929 iz Aleksinca koji zauzima drugo mesto. Obe ekipe imaju po 15 bodova, s tim što Rasovača ima gol-razliku +13, a Aleksinčani +9.

U nedelju od 15:30 u Aleksincu se sastaju Palilula i Radnički iz Čapljinca, u Trnjanu Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša i Padina, u Čečini MoravacMorava iz Žitkovca i u Kočanu Radnički – Sloga iz Kormana.

Na igralištu u Gredetinu u subotu od 15:30 Napredak 2012 iz Krušja dočekuje ekipu Moravca iz Zaplanjske Toponice.

Derbi u Vitoševcu

U Opštinskoj fudbalskoj ligi sutra i u nedelju na programu su mečevi petog kola.

Sutra od 15:30 igraju se tri utakmice, i to: u Subotincu Škriljac iz Bradarca – Pobeda iz Jakovlja, u Dobrujevcu OFK SlogaGredetin i u Bobovištu Jedinstvo-Polet iz Radevca.

Derbi kola igra se u nedelju od 11 sati u Vitoševcu, gde će odmeriti snage domaći Polet, koji je trenutno na drugom mestu sa deset bodova i lider prvenstva , OFK Rutevac na čelnoj poziciji sa dva boda više.

U isto vreme, dakle, od 11 sati,  u Tešici se sastaju JastrebacBorac iz Trnjana, a od 15:30 u Gornjoj Peščanici će igrati Ratar i OFK Draževac.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two × 2 =