Naslovna, 28.9.18.

Дуел првог и последњег

Мечевима седмог кола овог викенда наставља се шампионат фудбалера у Зони Исток.

У недељу од 15:30 сати на стадиону на Алексиначком Руднику састају се Рудар Алпос, екипа која је тренутно на самом дну табеле и лидер првенства, Тимочанин из Kњажевца. Истини за вољу, у актуелном првенству „рударима” мало тога полази за ногом, јер су у првих шест кола освојили само бод, док су гости изборили 16 бодова.

Наш други зонаш, Моравица из Суботинца, гостује Орљану.

ОФК Напредак игра дерби сезоне

Дерби сезоне, који ће можда одлучити и ко ће бити јесењи шампион, игра се у недељу у Расовачи између истоименог тима, који је тренутно на лидерској позицији, и ОФК Напретка 1929 из Алексинца који заузима друго место. Обе екипе имају по 15 бодова, с тим што Расовача има гол-разлику +13, а Алексинчани +9.

У недељу од 15:30 у Алексинцу се састају Палилула и Раднички из Чапљинца, у Трњану Црвена звезда из Горњег Љубеша и Падина, у Чечини МоравацМорава из Житковца и у Кочану Раднички – Слога из Кормана.

На игралишту у Гредетину у суботу од 15:30 Напредак 2012 из Крушја дочекује екипу Моравца из Заплањске Топонице.

Дерби у Витошевцу

У Општинској фудбалској лиги сутра и у недељу на програму су мечеви петог кола.

Сутра од 15:30 играју се три утакмице, и то: у Суботинцу Шкриљац из Брадарца – Победа из Јаковља, у Добрујевцу ОФК СлогаГредетин и у Бобовишту Јединство-Полет из Радевца.

Дерби кола игра се у недељу од 11 сати у Витошевцу, где ће одмерити снаге домаћи Полет, који је тренутно на другом месту са десет бодова и лидер првенства , ОФК Рутевац на челној позицији са два бода више.

У исто време, дакле, од 11 сати,  у Тешици се састају ЈастребацБорац из Трњана, а од 15:30 у Горњој Пешчаници ће играти Ратар и ОФК Дражевац.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten + 18 =