Aleksinac

Za vreme policijskog časa: Neisplativa krađa

Veći broj posetilaca našeg sajta zamerio nam je što nismo pisali o krađi u glavnoj aleksinačkoj ulici tokom prethodnog vikenda. Mi smo zatražili službenu informaciju od Policijske uprave Niš i od portparola službe dobili obećanje da će ta naša molba biti uslišena. Pošto naša nezvanična saznanja ukazuju da je slučaj uspešno rešen i da objavljivanje neformalnih informacija neće uticati na tok istrage, odlučili smo da dok čekamo zvaničnu informaciju, podelimo saznanja sa kojima raspolažemo. Time, se javnost ne bi o ovome informisala uz pomoć glasina koje kruže.

Obijanje prodavnice tepiha u ulici Knjaza Miloša, nedaleko od mosta, dogodilo se u subotu u 21 čas i 30 minuta. Tada je sredovečni muškarac razbio izlog i navodno ukrao sedam tepiha i par jastučića. Taj nezakoniti „plen” je transportovao biciklom u više navrata.

Naši pouzdani, ali neslužbeni, izvori kažu da je ukradena roba pronađena i vraćena vlasniku radnje. Što ukazuje da je policija uspešno obavila svoj deo posla. Navodno daljom operativnom obradom kroz ovaj slučaj rasvetljeni su još neki događaji, a možda je u celu priču uvučeno još neko lice. Šta je zvanična istina najverovatnije znaćemo već sutra, kada očekujemo obećane informacije iz Policijske uprave Niš.

Očito da se ovom pomalo i „lakovernom” sugrađaninu nije baš isplatila krađa. Tako vam je to kada kršite zabranu kretanja.

 

3 komentara

  1. Coveka nije nasla policija vec covek kome je isti taj pocinioc ukrao bicikl, kada je nastao svoj bicikl u istom objektu je bilo i tepiha pa je prijavio policiji, toliko i hvala

  2. Za neuporedivo veće novinarske kuće dovoljno je samo da se ubaci pseudonim komentatora i to je to, ne treba imejl, ne treba nikavo rešavanje matematike, šta ćete sledeće da ubacite? Da ne možemo da komentarišemo dok ne rešimo trigonometrijsku jednačinu? Daj ispravite tu glupost, pa još “2 x five”…. -.- … potpuno bezveze i nepotrebno.

  3. Videla sam juce 2 penzionera,policajci su ih zaustavili i bili su vraceni svojim kucama.Ja ne znam,sta ce penzioneri na ulici kad im je kretanje zabranjeno,a nemaju nijednu osobu koja bi im pomogla.Mogli su da se jave volonterima koji su zaduzeni ali ne,nisu slusali.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × four =