Aleksinac

За време полицијског часа: Неисплатива крађа

Већи број посетилаца нашег сајта замерио нам је што нисмо писали о крађи у главној алексиначкој улици током претходног викенда. Ми смо затражили службену информацију од Полицијске управе Ниш и од портпарола службе добили обећање да ће та наша молба бити услишена. Пошто наша незванична сазнања указују да је случај успешно решен и да објављивање неформалних информација неће утицати на ток истраге, одлучили смо да док чекамо званичну информацију, поделимо сазнања са којима располажемо. Тиме, се јавност не би о овоме информисала уз помоћ гласина које круже.

Обијање продавнице тепиха у улици Књаза Милоша, недалеко од моста, догодило се у суботу у 21 час и 30 минута. Тада је средовечни мушкарац разбио излог и наводно украо седам тепиха и пар јастучића. Тај незаконити „плен” је транспортовао бициклом у више наврата.

Наши поуздани, али неслужбени, извори кажу да је украдена роба пронађена и враћена власнику радње. Што указује да је полиција успешно обавила свој део посла. Наводно даљом оперативном обрадом кроз овај случај расветљени су још неки догађаји, а можда је у целу причу увучено још неко лице. Шта је званична истина највероватније знаћемо већ сутра, када очекујемо обећане информације из Полицијске управе Ниш.

Очито да се овом помало и „лаковерном” суграђанину није баш исплатила крађа. Тако вам је то када кршите забрану кретања.

 

3 коментара

  1. Coveka nije nasla policija vec covek kome je isti taj pocinioc ukrao bicikl, kada je nastao svoj bicikl u istom objektu je bilo i tepiha pa je prijavio policiji, toliko i hvala

  2. Za neuporedivo veće novinarske kuće dovoljno je samo da se ubaci pseudonim komentatora i to je to, ne treba imejl, ne treba nikavo rešavanje matematike, šta ćete sledeće da ubacite? Da ne možemo da komentarišemo dok ne rešimo trigonometrijsku jednačinu? Daj ispravite tu glupost, pa još “2 x five”…. -.- … potpuno bezveze i nepotrebno.

  3. Videla sam juce 2 penzionera,policajci su ih zaustavili i bili su vraceni svojim kucama.Ja ne znam,sta ce penzioneri na ulici kad im je kretanje zabranjeno,a nemaju nijednu osobu koja bi im pomogla.Mogli su da se jave volonterima koji su zaduzeni ali ne,nisu slusali.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven + twenty =