Progres

U Beogradu javno nadmetanje za „Jelkinu” imovinu

Nekadašnja uspešna fabrika za proizvodnju nameštaja „Jelka Radulović”, ponuđena je na licitaciju, odnosno deo imovine koji je ostao nakon decenijskog propadanja. Agencija za licenciranje stečajnih upravnika je u petak, 24. maja, oglasila prodaju pravnog lica DP „Progres” u stečaju javnim nadmetanjem za nepokretnu imovinu u Aleksincu, u Ulici Petra Zeca, bivši pogon „Jelka Radulović”.

Jelka

Javno nadmetanje održaće se 27. juna 2019. godine u 11 časova na adresi Agencije za licenciranje stečajnih upravnika – Centar za stečaj, Terazije br. 23 u Beogradu. Uplata depozita je do 20. juna.
U objavljenom oglasu navodi se veći broj nepokretnosti koja se nalaze na katastarskoj parceli 1340 KO Aleksinac varoš. Oni koji žele da detaljnije saznaju o kakvoj imovini se radi moraće da otkupe prodajnu dokumentacije u iznosu od 30 hiljada dinara.

Društveno preduzeće „Progres” je pre skoro dve decenija postalo vlasnik tadašnje posustale „Jelke Radulović”, a ista sudbina pre nekoliko godina snašla je i svrljiškog vlasnika.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

twenty − eight =