Nivea

U Aleksincu se gradi „Nivea” igralište

I mada nismo navikli da se građevinski radovi, zbog vremenskih uslova, obavljaju a kamo li započinju u zimskoj sezoni, topli decembarski dani dozvolili su da se u Aleksincu otvori novo gradilište. Prema saopštenju lokalne samouprave, pre nekoliko dana počela je izgradnja novog dečjeg igrališta u ulici Vojske Jugoslavije, gde se ranije nalazio Mini-pič teren.

Nivea

Interesantno je da će većinski finansijer novog igrališta biti kompanija „Nivea”, zahvaljujući Aleksinčanima koji su glasali za svoj grad u kampanji „Gde nam rastu deca”. Tako se Aleksinac, u ovom krugu glasanja, našao na prvom mestu u konkurenciji preko 120 gradova i opština. U Oštini kažu da će radove izvoditi firma „Pejkom” uz podršku Javnog preduzeća za puteve i stambeno-komunalnu delatnost.

Nivea
Foto: Opština Aleksinac 

U ovoj investiciji delom će učestvovati i Opština, a vrednost donirane opreme je oko tri i po miliona dinara. Pre ovih radova, opštinsko Preduzeće za puteve demontiralo je pič-teren koji bi trebalo da bude postavljen početkom naredne godine, a trenutno se nalazi u selu Kraljevu.

Zahvljaujući akciji kompanije „Nivea” do sada je izgrađeno tridesetak dečjih igrališta širom Srbije.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

10 − 8 =