Stizimo sa juga

U Aleksincu Koka-kolina radnja sa južnjačkim ukusima

U okviru tradicionalne manifestacije „Stižemo sa juga”, koju organizuje Koka-kola sistem, Aleksinčani će u toku sutrašnjeg dana (18. septembar) imati prilike da probaju i pazare proizvode nekoliko odabranih malih proiozvođača hrane sa juga Srbije. Posetioci mobilne radnje, koja će biti postavljena u centru grada, moći će da kupe džemove, marmelade, ajvar i drugu zimnicu, zatim začine, brašna, sušeno voće, organske čajeve, kao i zdrave grickalice.

U Koka-kolinoj prodavnici biće izloženi proizvodi Jastrebačke priče sa Jastrepca, Vinarije Status iz Svrljiga, Agro Iris – Zadruge, Fišeka iz Varvarina, Organic Tea Serbia iz Niša, preduzeća „Chrono” iz Leskovca, Radanske Ruže iz Lebana, „Polo” iz Čačka i „Naninog recepta sa juga” iz Vranja.

‒ Inspirisani neponovljivom energijom juga Srbije i poslovnim idejama vrlo vrednih i veštih ljudi, Koka-kola sistem odlučio je da pokrene projekat ‘Stižemo sa juga’, kako bi pružio podršku malim proizvođačima hrane ovog dela Srbije u promociji njihovih proizvoda i daljem poslovnom razvoju ‒ poručuju organizatori.

U saradnji sa partnerima – Privrednom komorom Srbije i Smart kolektivom, kompanija je odabrala pomenutih devet preduzetnika koji posluju južno od Beograda i dala im priliku da kroz mobilne radnje direktno promovišu i prodaju svoje proizvode u više od deset gradova Srbije.

Tokom ovog i narednog meseca, kvalitetni i ukusni južnjački specijaliteti biće izloženi i na štandovima u Zaječaru, Dimitrovgradu, Beloj Palanci i Leskovcu.

Pored „putujućih radnji”, preduzetnici će moći da unaprede svoje poslovanje i kroz poseban onlajn kanal stizemosajuga.rs posredstvom koga će direktno prodavati i promovisati svoje proizvode. Odabrani preduzetnici moći će da računaju i na četvoromesečnu razvojnu podršku kao i podršku mentora kompanije čija su internacionalna iskustva neprocenjiva za razvoj biznisa.

PR tekst 

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

seventeen + 16 =