Stizimo sa juga

У Алексинцу Кока-колина радња са јужњачким укусима

У оквиру традиционалне манифестације „Стижемо са југа”, коју организује Кока-кола систем, Алексинчани ће у току сутрашњег дана (18. септембар) имати прилике да пробају и пазаре производе неколико одабраних малих проиозвођача хране са југа Србије. Посетиоци мобилне радње, која ће бити постављена у центру града, моћи ће да купе џемове, мармеладе, ајвар и другу зимницу, затим зачине, брашна, сушено воће, органске чајеве, као и здраве грицкалице.

У Кока-колиној продавници биће изложени производи Јастребачке приче са Јастрепца, Винарије Статус из Сврљига, Агро Ирис – Задруге, Фишека из Варварина, Organic Tea Serbia из Ниша, предузећа „Chrono” из Лесковца, Раданске Руже из Лебана, „Поло” из Чачка и „Наниног рецепта са југа” из Врања.

‒ Инспирисани непоновљивом енергијом југа Србије и пословним идејама врло вредних и вештих људи, Кока-кола систем одлучио је да покрене пројекат ‘Стижемо са југа’, како би пружио подршку малим произвођачима хране овог дела Србије у промоцији њихових производа и даљем пословном развоју ‒ поручују организатори.

У сарадњи са партнерима – Привредном комором Србије и Смарт колективом, компанија је одабрала поменутих девет предузетника који послују јужно од Београда и дала им прилику да кроз мобилне радње директно промовишу и продају своје производе у више од десет градова Србије.

Током овог и наредног месеца, квалитетни и укусни јужњачки специјалитети биће изложени и на штандовима у Зајечару, Димитровграду, Белој Паланци и Лесковцу.

Поред „путујућих радњи”, предузетници ће моћи да унапреде своје пословање и кроз посебан онлајн канал stizemosajuga.rs посредством кога ће директно продавати и промовисати своје производе. Одабрани предузетници моћи ће да рачунају и на четворомесечну развојну подршку као и подршку ментора компаније чија су интернационална искуства непроцењива за развој бизниса.

ПР текст 

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen + thirteen =